ANARSAN: ANTROPOLOJİ, ARKEOLOJİ, SANAT TARİHİ SEMPOZYUMU

Antropoloji, Arkeoloji, Sanat Tarihi Sempozyumu

(ANARSAN) 8-9 Ekim 2018 Tarihlerinde

Çorum’da Yapılacak

Hitit Üniversitesi, Fen- Edebiyat Fakültesi Antropoloji, Arkeoloji, Sanat Tarihi Bölümleri tarafından 8-9 Ekim 2018 tarihlerinde Sempozyum (ANARSAN 2018) düzenlenecektir.

İlk kez düzenlenecek olan bu sempozyumun amacı Antropoloji, Arkeoloji ve Sanat Tarihi alanlarında disiplinler arası çalışma anlayışına sahip bilim insanlarını bir araya getirerek çalışmaları ve alanlarındaki son gelişmeleri hakkında fikir alışverişi yapılabilecek bir ortam oluşturmaktır. Ayrıca  Sempozyumda sunulan bildirileri dinlemek için Çorum haklıda etkinliğe davetlidir.

Bildirilerinin tam metinlerini gönderen katılımcıların çalışmaları hakem değerlendirmesinden geçtikten sonra ULAKBİM başta olmak üzere birçok ulusal/uluslararası indeks tarafından taranan Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi'nde (HÜSBED) yayımlanacaktır.

Sempozyum hakkında detaylı bilgilere http://anarsan.hitit.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

Instagram Twitter Facebook Youtube